Blog

Yaz Önerileri

27.10.2020

Yaz Önerileri

Yazın gelmesiyle beraber güneş ışınlarına fazlasıyla maruz kaldığımız bu dönemlerde cildiniz kadar saçlarınıza da bakım yapmalısınız. Sıcak havalarda nemin artmasıyla beraber cilt yapınızda incelmeler meydana gelebilir. Yağlı cilt yapısına sahip olan kişilerde bu dönemlerde akne, sivilce artışı olabilir. Bunlardan korunmak için cildinizi daha fazla temiz tutmaya dikkat edebilirsiniz. Aynı zamanda sıcak havalar cildinizde nem kaybına sebep olabilir. Bunun içinse cildinizi daha fazla nemlendirmek iyi bir yöntem olabilir. Nemlendiricinizi seçerken temiz içerikli ürün tercih etmeniz bu dönemde cildinizi rahatlatmaya da yardımcı olacaktır.

Yine yaz döneminde cildinize uyguladığınız her üründe güneş koruma özelliği (SPF) olmasına dikkat edebilirsiniz. Bunun yanı sıra en önemli şey cildinize her gün mutlaka güneş kremi uygulamak, çünkü yazın daha fazla maruz kaldığımız güneşin zararlı UVA / UVB ışınlarından cildimizi korumamız gerekiyor. Deniz veya suya maruz kaldığınızda da güneş koruyucunuzu yenilemeniz gerektiğini unutmayın.

Saçlarınız için yazın kuşkusuz bir çoğumuzun saçlarında kuruma meydana gelebilir. Bu dönem saç şampuanınızı nemlendirme özelliği yüksek olan ve UV korumalı ürünler tercih etmek iyi bir seçim olacaktır. BEAVER PROFESSIONAL CHERRY BLOSSOM AROMA MIST bu dönem deneyebileceğiniz en güzel ürün olabilir. Saçlarınızda bıraktığı kalıcı kiraz çiçeği kokusu ile sizi mutlu etmenin yanı sıra saçlarınızı güneş ışınlarının zararlı UV ışınlarından koruyor. Bu ürünü kullanırken dikkat etmeniz gereken şey saçlarınıza 2-3 saatte bir uygulamayı yenilemek olacaktır. Çünkü güneş korumalı ürünler belli saatler içinde yenilenmediğinde etkisi giderek azalır.

Bu dönem güneşe ve deniz tuzuna maruz kalan saçlarımızda görülen yıpranma, matlık ve ışıltı kaybı olabilir. Bunun için size önerimiz BEAVER PROFESSIONAL MARULA OIL SAÇ BAKIM YAĞI.  Saçlarınıza vereceği ışıltı, saçlarınızın daha canlı görünmesine sebep olur. Aynı zamanda kuruyan ve yıpranan saçlarınız için onarım ve bakım sağlar. Yaz döneminde saçlarınızın en çok ihtiyacı olan ışıltılı görünüme kavuşmasıyla bu ürün de vazgeçilmezlerinizin arasında yer alacak.

Saçlarınız için önerdiğimiz bu iki ürün kalıcı kokusuyla kendinizi gün boyu ferah ve bakımlı hissetmenize yardımcı olacaktır.