Blog

Doğal Deodorant ile Cildiniz Nefes Alsın

24.10.2020

Doğal Deodorant ile Cildiniz Nefes Alsın

Deodorantlar dünyada en yaygın kullanılan kozmetik ürünleridir. Özellikle aktif ve yoğun günlerimizde aylarında kullanımını sıklaştırdığımız deodorantlarımızı seçerken dikkat etmemiz gereken bazı özellikler olduğunu bilmemiz gerekiyor.


Öncelikle seçtiğimiz deodorantın özellikle sentetik içerikler ve alüminyum içermemesine dikkat etmek gerekiyor. İkinci olarak seçtiğimiz ürünün gözenekleri tıkamaması ve cildimizin nefes almasına yardımcı olması çok önemli br konu. Terlemeyi baskılamadan kötü kokuyu nötralize etmek seçtiğiniz deodorantın esas işlevi olmalı. Sizleri bütün bunları sağlayan ve bunların yanında karbon emisyonu düşük doğaya saygılı bir şekilde üretilen harika bir krem deodorantla tanıştırmak isteriz.


We Love The Planet Deodorantları %100 doğal içerikleriyle vücudunuzda toksin birikmesine sebep olmayan yumuşak formülü ile rahatlıkla kullanılan Avrupa’da çok sevilen krem deodorantlarıdr.  Bu markanın tüm deodorantları ve cildi besler, anti bakteriyel özelliklere sahiptir ve tüm gün taze ve temiz hissetmenizi sağlar. 

We Love The Planet Deodorantlar alüminyum ve sentetik madde içermez. Cildi besler, antibakteriyel özelliklere sahiptir ve tüm gün taze ve temiz hissetmenizi sağlar. Deodorantlar, organik hindistancevizi yağı, sodyum bikarbonat, mısır nişastası tozu ve uçucu yağlar gibi bileşenleri içeren yenilikçi formüllerle üretilir. Koku giderici etkiye, kokuları doğal olarak nötralize eden organik içerikler yardımcı olur. Deodorantların % 100 doğal bileşenleri sakinleştirici ve nemlendirici bir etkiye sahiptir. Yumuşak yapısı ile hızla emilir ve gözenekleri tıkamadan ter kokusunu nötralize eder. Bu da deodorantın dağıtılmasını kolaylaştırır ve cildinizi ipeksi pürüzsüzleştirir.


We Love The Planet deodorantları EcoControl ve NCS (Natural Cosmetics Standards) Sertifikalarına sahiptir. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Vegan ve hassas ciltler için farklı seçenekleri mevcuttur. Hem erkekler hem kadınlar hem de gençler için uygundur. Özellikle bebek bekleyen veya emziren anneler için son derece uygun bir tercihtir. We Love The Planet deodorantları stick ya da tin olarak farklı kullanım şekilleri mevcuttur. Ürünler tamamen doğal içeriklerle üretildiği için serin yerde saklamanız önerilmektedir.